Membros

YOU TOUCHED MY SOUL THIS NIGHT...

Mirila Greicy, Amilton Vilarindo, João Carlos, Jean Gomes,
 Zanzibar Vicentino, Luiz “nego” Henrique 

MIN BEUNDRAN ÄR STOR .

Keep on runnin' player, 'cause I got my good shoes on, and I got 'em tied up tight!

I söndags var jag med på tanjas fotbollsträning, det var jobbigt! men skitkul! :D guuud, jag rör aldrig på mig! så de va sååå skönt att för en gångs skull träna lite =) måste göras oftare! TACK tanja, för du drog med mig! ;)

Sen i igår, så spelade vi lite tanja, jag och patricia. det var lite synd att det bara var vi, men ändå rätt skönt. Vi pratade rätt mkt och skrek, hahah, och har nu senare fått reda på , eller hmm..blivit upplyst av tanja att allt man säger HÖRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gaaaaahh, ärligt, snackat massa gojja:D undrar hur mycket mike har hört? han lär få fel intryck...

Idag stannade vi också och spelade :D jenny var med också! fast sen var hon tvungen att gå, men lollo kom och va med :D hon e grym!
vet att det låter mesigt men; vi hade trevligt idag allihopa :)

shiet, torsdag,fredag, söndag,måndag och tisdag. men ändå typ bara 2 ggr som platsar i dagboken tror jag..?söndagens gör iaf, det är ett som är säkert! 

dagens låt: Happy Valentine's day - André 3000

rubriken stämmer, förutom att jag inte är nån player...spelar ingen roll hur fort du springer, cupid hinner ifatt, spelar ingen roll hur du inte visar dina känslor, dom finns där inne ändå, fuck it.

Take off your cool

Baby, take off your cool
I wanna see you, I wanna see you
Baby, don't be so cool
I wanna see you, I wanna see you

Baby, take off your cool
I want get to know you

André 3000 feat. Norah Jones

skönaste låten. so true.


är kärlek att hitta hem eller att gå vilse?

alla hjärtans dag igår, säger som gustaf, "fuck that valentines day". '
MEN  jag hade en härlig dag tillsammans med lollo :) spenderades åkandes skidor i romme, och sovandes på bussen hem, med mkt laleh, tingsek och timbuktu.

Idag var en härlig dag, var så skönt att spela lite fotboll.

Everybody needs someone to rub their shoulders


 Sitter här i mammas säng (mamma har ockuperat mitt rum, med sitt yogande) så är lite bannlyst från mitt rum.

Igår var jag på hermans och åt banankaka för att fira sanna =) 18 år! min lilla sosse sanna-panna-vattenkanna! helt otroligt vad tiden går fort! åren bara svischar förbi... egentligen är det ju inte så lång tid kvar tills jag är arton heller, eller jo, men ändå inte, så fort som tiden går kommer de säkert kännas som nästa vecka, hahah. Plötsligt så förstår jag att många klubbar har 20-års gräns, jag menar så små som vi är, jag skulle inte heller vilja ha massa små artonåringar omkring mig ;P

det är lite läskigt hur fort tiden går...
Jag längtar till sommaren, undrar lite vad jag ska hitta på. 

Senare på kvällen igår gick jag till min vän Camilla :) vi har inte setts så ofta som vi brukade förut, det var planerat att vi skulle kolla på 8 mile, men vi strunta i den idén och pratade till tre på natten istället. orkade inte gå hem så jag sov över, fick en ny tandborste på köpet och en t-shirt! Jag tog med skivorna jag lånat av louise så där låg vi och pratade och lyssna på salem <3, tingsek och André 3000. Väldigt härlig kväll!

174702-2 vill tacka lollo också för jag fick låna skivorna av dig, musik förgyller mitt liv och jag finner nya kärlekar :D TACK! 

nu ska jag snart möta camilla och gå till centrum. Det blir thaimiddag ikväll för oss ;)




Anna - the stalker.

jupp, that's me ;) 

 

eller hmm...blev kallad det idag. tror det var på skoj, men ändå läskigt!

känns som jag är konstig, eller blir anklagad för något, eller har blivit ertappad med nått, ehh,... ni fattar ?

 

Idag har varit en skön dag. sovmorgon, fick en halvtimmes mer sömn... Sen en inte så jobbig engelskalektion!Efter det: skridskor :D 

roligaste idrottslektionen! jag skrattade så mycket, och det var så härligt :)

efteråt var det lunch och sedan bild. en skön dag.

 

kvartettrepet blev bra, fast varken första fiolen eller cellisten var där, men min lärare spela första istället och som tur var fanns det en cellolärarinna som erbjöd sig vara med en stund, det var lite krångligt, men lärorikt och lät stundtals rätt vackert, må jag säga.

 

Idén var att jag skulle plugga när jag kom hem efter. Men nej, så blev det inte. Istället har jag pratat med Jasmin i telefon i flera timmar, tiden bara flög, och nu sitter jag här med inget pluggande utfört,.

 

Jag vill passa på att medela att en till man kan läggas till på listan över män jag vill gifta mig med: Salem al Fakir!

 

 

beundrar honom otroligt mycket.


174702-1

jag saknar dig

I måndags när jag satt på tåget hem kom jag på att jag inte tänkt på dig på... undrar hur lång tid det  har gått, kanske har det gått flera dagar utan att jag tänkt på dig. När jag upptäckte det blev jag rädd. och ledsen, fast jag vet inte varför.
det brukar inte gå en  enda dag utan att du finns i mina tankar, ibland vill jag inte ens tänka, för det är för jobbigt. men tankarna finns där ändå. det gick flera dagar utan att jag tänkt på dig. vad betyder det? 

jag vill att du ska vara här. nu. jag vill prata med dig, men det kommer jag aldrig få göra igen. du kommer aldrig bli vuxen, och jag kommer nu alltid leva utan dig

Du var så mycket.

det känns så fel
jag önskar någon annan dött istället för dig, och jag vet att det är elakt att tänka så. men jag bryr mig inte. jag vill ha dig tillbaka! ingenting kan göra så att du kommer tillbaka. jag hatar att vara så maktlös, det finns ingenting jag kan göra 

jag orkar inte inse. det gör för ont. varje gång jag är nära att förstå finns en känsla jag inte kan förklara, allt försvinner och allt blir mer verkligt och overkligt på samma gång. Det 'är som att allt blir mörkt.





jag saknar dig så mycket.

Sthlm live <3

jag får mer och mer klagomål om att jag aldrig skriver här, men vill faktiskt försvara mig lite! Jag skrev ett sjuuukt låååångt inlägg förut, redogjorde för de bästa på streetstar! och sen berättade jag om min ångest angående skolval, de va ett väldigt långt inlägg, men vad tror ni händer när jag ska publicera det! hela alltet försvinner, jag blev så pissed att jag inte ville skriva här någonsin... eller iaf ta ett demonstrativt avstånd från skiten en stund. 
Men nu skriver jag =)

Skolångesten är borta! för nu har jag valt att faktiskt gå på Globala. Jag bytte till östra och gick där fem dar, och även om det var en bra skola så insåg jag att Globala har blivit "mitt hem" efter det här halvåret. Fredagen var skönaste dagen, mer lycklig och lättad än jag varit på lääänge.

Igår var jag på sthlm live!! meeen, för att citera Özz; programmet borde byta namn till sthlm klipp! ;) bara för dom filmar massa smådelar, som inte ens kommer vara i samma program! lite tråkigt, speciellt med alla omtagningar, men värt! va i mer än 2 timmar tror jag... jag vill gå igen! özz pappa var där, dom har samma leende :)

Ikväll är de fiol, sen säsongsstart av gilmore girls! jag är värsta gilmore nörden och fullkomligt älskar programmet, svär, de ger mig inner peace.