you obviously want something more

Igår såg jag Magnus Tingsek live! ;D
Kom dit strax innan sju, men dom började släppa in först lite efter sju eller hur var det?:P
hur som helst så började inte förbandet förens strax efter åtta...men jag och lollo satt där och chilla, det var asbra musik, båda blev kära i musiken! Så joinade klasskamrater oss på golvet+ vän, frågade aldrig namnet, vad oartig jag är.. Vi såg flera andra globalisar också!
och lollo såg hetingar, men ouppmärksam som jag är såg jag ingen...konstigt?

Förbandet var helt okej, det var nån låt jag faktiskt tyckte mycket om! hur som helst så var dom grymma på intrumenten och han m mössa som spela trumor va söööt :) tvärflöjtspelaren såg lite läskig ut, men ändå cool. vi kom på att han påminde om rickard wolf ! och sångaren var sideshow bob;D hihihihi, tror han vore vackrare om han hade haft tofs, kanske..:P

MEN SEN KOM TINGSEK!!!!
men då kom två tjejer och trängde sig, jag ba "what the fuck!" så då tog jag lollo vid handen och trängde mig tillbaka till vår braiga plats som dom just tagit! mohahhahah ;)
Magnus var underbar :) sån energi och närvaro på scenen! och han pratade och man såg hur han vekrligen älskade musiken, musikerna var grymma dom med! cool cool cool :D
När duett låten kom som han har med emmy, så var tyvärr inte emmy där, MEN det var en jättesöt sångerska från norge istället och hon var så otrolig! Vilken utstrålning! hon fick mig att vilja vara henne! hon fick igång publiken, fick mig att bara le!!Hon hade finaste klänningen och vackraste leendet och finaste ansiktet och skönaste dansen! <3 åh vad hon inspirerar! Hon och Magnus hade skönaste kemin mellan sig och de var så bra tillsammans! I slutet så typ "dansade" dom tillsammans till takten och det slutade med att han kysste henne.

Men hon var inte den enda gästen. En bit in på konserten när de flesta lugna låtar var sjugna, så började han prata om ännu en person, snart presenterades JASON DIAKITÈ! min lycka var fullkomlig, honestly, vi var nääästan längst fram och där står mannen jag vill ha ;) hahah skämt åsido. Men det var perfekt :)

Lollo och jag dansade och det var s åhärlig stämning! det blev bara bättre och bättre. jag brydde mig inte längre om idioterna i publiken, det var några stycken:P musiken tog över och allt var som det skulle!


        



Nej, den kvällen igår var bäst. Tack Louise!


Just do it - Du kommer ångra dig annars

Idag har varit en dag som jag inte gjort allt jag skulle gjort:P
 Sanna kom och vi promenerade och såg två snokar! så kom jag på att lina skulle komma vid två för att brainstorma om slagord till plakatmålningen inför första maj. Men det blev inte mycket till brainstormin', blev mest vatten med is och druvor =) och lite glass!

finns många saker jag borde gjort, för mitt eget bästa. men istället var jag social och självupptagen på samma gång. pratade nämligen väldigt mycket med min kompis sanna. kanske lite föör mycket babbel från min sida. men jag visste inte ens att jag hade så mkt att säga om det! visste inte ens jag behövde diskutera de personerna. men hon är den enda som kan fatta just om det tror jag... Jag kom ju faktiskt fram till mycket. att jag faktiskt älskar honom, men det skulle jag aldrig kunna säga. Jag tror hon förstod mig, det kändes bra.

Mycket solsken var det idag :) så gjorde jag middag , indiskt ;) gottgottgott! så nu på kvällskvisten mötte jag gabbe för att få tillbaka mitt busskort, så blev det att vi pratade lite också. som det brukar bli.

Så nu vill jag återberätta lite ord...

gör nått!

gör nått NU!

anna, gör nått!

anna, just do it.

du kommer ångra dig annars.

anna, lyssna nu, riktigt, riktigt noga...

efter lovet, så gör du det.

punkt slut.

Maria har talat.

för dom orden måste jag älska dig maria :)



I'm on my way

Chill... tycker jag har tagit vara på lovet so far :) ändå känner jag mig lite rastlös!

Idag var jag och hälsa på gamla skolan tillsammans med camilla och hennes kusin. det var najs :) träffade dock bara björn, eva hedlund och kjell. men det var trevligt. tänkte gå dit nån mer dag för jag vil jättegärna träffa anders och carena! 

Jag trodde björn skulle bli gladare av att se oss, men jag antar att han har nya elever att engagera sig i nu:P hur som helst har jag mycket att tacka honom för! alla engelska glosor och all gramatik , alla verbprov, verkligen paid off, excellent engelska undervisning där asså! 

ärligt, jag tror att skogåsskolan är bästa skolan i skogås. eller jag kan säga att jag vet det. Säkert bättre än många andra också, nu i efterhand inser jag vilken tur jag haft och vilken bra skola det egentligen är. 
Men det kändes skönt att slippa gå där också. Nu när jag gick dit kändes skolan liten, även om den till yta är mycket större än min nuvarande...

Men det var så lungt och så mycket mindre folk än när vi gick där. Den känns annorlunda som fan.

 Det känns så skönt att man liksom kommit nånstans. Bort från hemma, känns som ett stort steg som jag verkligen är glad att jag tagit. jag har inte fastnat. 
bara för det är tryggt ellerså...eller för jag inte kunnat.

Jag vet att det är flum, men känns som att det har smygit in en förändring, så gradvis att jag inte märkt den, men nu är allt annorlunda. på ett bra sätt.

jag är påväg :)

Wanna marry me Salem?

174702-3
pga rubriken kommer folk tro jag är galen, en sån där fanatisk beundrare, ett fan som blir stalker typ, det kan ju andra blogg inlägg understryka typ ;) MEN DET ÄR INTE SANT, JAG BEUNDRAR BARA :D på avstånd, oftast ;) :P

fick höra för några dagar sedan att Tanja och lollo faktiskt sett Salem al fakir!!! livslevande inne i stan! De var påväg till xist (heter det så?) för att avanmäla från en le parkour kurs, på andra sidan gatan i en trappuppgång, vem ser dom inte!!!! jjooo, dom gör faktikstkt det! och ajg var inte med! just my luck...hade ju faktiskt tänkt joina tanja dit först. jag är för lat för mitt eget bästa, detta är beviset! Lollo sa att han faktiskt är sötare på riktigt :)


kände bara för att berätta det!