"Its expensive to look this cheap"


 Jag var och såg Dolly i globen ikväll. Inte min favorit, men vi gjorde det som en familjeaktivititet. Men jag måste säga att hon är cool! ärligt, vad är hon, 60? och hon kan verkligen sjunga! plus att hon är smart, hon väljer att se ut som en seriefigur för hon vet att hon tjänar på det, och det är hennes val. Kvinnan är smart. mycket respekt till henne asså :D 
Hon började tacka alla fansen för deras stöd under åren osv. så sade hon detta:

" I wanna thank you all for paying for these tickets, I sincerely do, because you know I need the money" (alla skrattar, hon har ju fett me cash...:P) " no, but really, y'all don't know how expensive it is to look this cheap!" <--skönaste!




174702-5


Nej, nu har jag nästan lust att kolla bland pappas skivor för att hitta nått med dolly, vissa låtar är väldigt vackra =) 

Leende guldbruna ögon

174702-4


Kärlek till denna serie!

Eller vad sägs som Yankho Kamwendo och Fares Fares i samma serie?
bägge två är med på listan över män jag vill gifta mig med, hahah :P
Fares Fares spelar wannabe gangsta, och leker thug. Medan Yankho spelar en adopterad man vid namn Lennart  Johansson som vill starta ett dansband, men har problem pga  sin hudfärg, ingen har väl någonsin sett en afrikan som dansbandssångare? Men hans kärlek till dansbandsmusiken är större än störst och han vägrar ge upp, så skapas sveriges första blattedansband!
Underbart!<3

Idag klockan åtta är det "leende guldbruna ögon" på ettan, sevärt gott folk! ;)