we make perfect sense

sometimes I feel as if we make the perfect picture of a couple in love, but I have no idea if you agree.

What's on at the moment

Det har varit en stressig period ett bra tag nu, tyckte jag höll på att gå under de senaste två veckorna, men efter den här helgen känner jag att det nog inte handlade om de två veckorna utan faktiskt om de framtida också...
Som tur är har man martin som är så snäll :) <3

har fått hoppa över orkestern denna termin, och inte hunnit gå på ett enda kvartettrep hitills pga planeringsmöten och skola. Dansen jag har också missat, och huddinges aktiviteter är eftersatta. (VI måste komma igång på riktigt nu homies!)Tror min skola tagit lite stryk också...får se, känns så just nu.

I helgen var jag i Serbien. Det var otroligt! en resa jag aldrig kommer glömma. det finns inte ord, jag känner att jag har växt som person. Kommer nog skriva mer om den resan senare, då jag inte har ork nu... :P



Idag träffade jag Amelia Boynton Robinson, det var så otroligt häftigt. Hon har kämpade för ett America för alla dess invånare, och gör det fortfarande, hon kämpar för alla människor rättigheter, och kämpade sida vid sida med Martin Luther King. Det finns inte ord för att beskriva vilken ära det känns att ha träffat henne och vilken respekt man känner och hur inspirerad man blir. Jag känner mig lyckligt lottad att för att ha haft chansen att prata med henne.

Jag blev väldigt känslosam.

Men jag säger bara, läs om den kvinnan!

Nu måste jag plugga vidare, håller som sagt på att gå under av plugg o dylikt. Men måste erkännas att jag glad att jag faktiskt har chansen att gå i skolan och speciellt den här utbildningen, det känns som att vi nu i tvåan faktsikt gör nått, ibland för mkt, men samtidigt blir jag alltmer kär i min skola och säkrare och säkrare på mitt val. Längtar bara tills jag får sova ut.